Over ons

Bij Handmade Mary’s shop je al sinds 2012 de leukste, handgemaakte gifts. Het begon allemaal met mijn 2 dochters die naast school zelf sieraden gingen maken. Toen mijn dochters het drukker kregen en startten met een opleiding, heb ik Handmade Mary’s van hen overgenomen. Vanaf 2019 heeft Handmade Mary’s ook een winkeltje in het centrum van Katwijk aan Zee. Naast sieraden verkopen we haarbanden, woonaccessoires, cadeauartikelen, babymode, droogbloem boeketten en nog veel meer. Veel is handgemaakt en dus uniek!

Wij vinden het belangrijk dat onze producten voor iedereen betaalbaar zijn en blijven; in onze webshop én in onze winkel. Wij hopen dat je onze collectie – die snel wisselt – leuk vindt en dat je regelmatig de webshop bezoekt. En natuurlijk ben je altijd welkom in ons winkeltje. Je kunt ook iets bestellen via de webshop en het vervolgens in de winkel ophalen. Dat scheelt weer verzendkosten. Bepaalde artikelen (die niet te verzenden zijn, zoals vaasjes met droogbloemen, meubeltjes, etc.) bezorgen we aan huis als je in de Duin- en Bollenstreek, Oegstgeest en Wassenaar woont. In ieder geval… alvast heel veel plezier met je aankoop en/of tot ziens bij Handmade Mary’s!

I.v.m. het corona virus is ons winkeltje gesloten en is het niet meer mogelijk om je bestelling op te halen in de winkel. Wij bezorgen nog steeds onze kwetsbare producten aan huis als je in de Duin- en Bollenstreek, Oegstgeest en Wassenaar woont.

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje via de social media kanalen of een mailtje via de contactpagina van deze site. Wij proberen zo snel mogelijk op jouw vraag te reageren.

Liefs Trudy Schaap – Handmade Mary’s

> Download de Handmade Mary’s tekening

Adres winkel
Voorstraat 24
2225 ER Katwijk aan Zee
Nederland

Openingstijden – gesloten i.v.m. corona virus
Woensdag t/m zaterdag van 13.30 tot 17.00 u.

Mail info@handmademarys.nl
Telefoon
 06 48 69 19 51
KVK 28105085

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.