Over ons

Bij Handmade Mary’s shop je al sinds 2012 de leukste, handgemaakte gifts. Het begon allemaal met mijn 2 dochters die naast school zelf sieraden gingen maken. Toen mijn dochters het drukker kregen en startten met een opleiding, heb ik Handmade Mary’s van hen overgenomen. Vanaf 2019 heeft Handmade Mary’s ook een winkeltje in het centrum van Katwijk aan Zee. Naast sieraden verkopen we haarbanden, woonaccessoires, cadeauartikelen, dames- en babymode, droogbloemboeketten en nog veel meer. Het meeste is handgemaakt en dus uniek!

Wij vinden het belangrijk dat onze producten voor iedereen betaalbaar zijn en blijven. In de webshop vind je een beperkte collectie, we hebben nog veel meer in ons winkeltje in het centrum van Katwijk aan Zee, nog geen 100 meter van het strand en de zee. Ook leuk voor een dagje uit! In ieder geval… alvast heel veel plezier met je aankoop en tot ziens bij Handmade Mary’s!

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje via de social media kanalen of een mailtje via de contactpagina van deze site. Wij proberen zo snel mogelijk op jouw vraag te reageren.

Liefs Trudy Schaap – Handmade Mary’s

> Download de Handmade Mary’s tekening

Adres winkel
Voorstraat 24
2225 ER Katwijk aan Zee
Nederland
(Op loopafstand van de grote dijk-in-duin parkeergarage aan de Boulevard (+700 plaatsen).

Openingstijden winkel
Dinsdag t/m zaterdag van 13.00 tot 17.30 u.
‘s Zomers langer open. Op zonnige dagen vanaf  11.00 u. Extra koopavonden.

Telefoon 06 48 69 19 51
KVK 28105085

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.