Over ons

Bij Handmade Mary’s shop je al sinds 2012 de leukste, handgemaakte gifts. Het begon allemaal met mijn 2 dochters die naast school zelf sieraden gingen maken. Toen mijn dochters het drukker kregen en startten met een opleiding, heb ik Handmade Mary’s van hen overgenomen. Vanaf 2019 heeft Handmade Mary’s ook een winkeltje in het centrum van Katwijk aan Zee. Naast sieraden verkopen we haarbanden, woonaccessoires, cadeauartikelen, dames- en babymode, droogbloemboeketten, unieke olieverfschilderijen en prints, en nog veel meer. Het meeste is handgemaakt en dus uniek!

Wij vinden het belangrijk dat onze producten voor iedereen betaalbaar zijn en blijven. In de webshop vind je een beperkte collectie, we hebben nog veel meer in ons winkeltje in het centrum van Katwijk aan Zee, nog geen 100 meter van het strand en de zee. Ook leuk voor een dagje uit. Volg je ons op Instagram, dan zie je als eerste de nieuwe producten, aanbiedingen en ander leuk nieuws! In ieder geval… alvast heel veel plezier met je aankoop en tot ziens bij Handmade Mary’s!

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje via de social media kanalen of een mailtje via de contactpagina van deze site. Wij proberen zo snel mogelijk op jouw vraag te reageren.

Liefs Trudy Schaap – Handmade Mary’s

Volg ons op Instagram voor de laatste aanbiedingen: https://www.instagram.com/handmademarys/

Adres winkel

Voorstraat 24
2225 ER Katwijk aan Zee
Nederland
(Op loopafstand van de grote dijk-in-duin parkeergarage aan de Boulevard (+700 plaatsen).


Openingstijden winkel

Wij zijn in deze winterperiode wisselend open, maar in de regel altijd dinsdag t/m zaterdag. Zeker weten? Bel ons!

Met de hele dag erg ‘nat’ of ‘warm’ weer zijn wij misschien (eerder) gesloten. Wij wonen in de buurt, heb je iets leuks gezien of wil je een bepaalde tijd komen, dan kunt je ons natuurlijk altijd even bellen.

Telefoon 06 48 69 19 51

KVK 28105085

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.