Bestelinfo & Privacy

Online bestellen en verzending

We verzenden in Nederland, België en Duitsland. Wij en je postbezorger doen ons best om je bestelling snel te verwerken en te bezorgen.

Online bestellen van grotere aantallen

Omdat veel producten door ons met de hand gemaakt zijn, is levering van grote aantallen alleen mogelijk als we van te voren geïnformeerd worden. Neem contact met ons op.

Foto’s en kleurverschillen

De kleuren van de producten op de foto’s zijn bij benadering goed, maar heel soms kunnen ze verschillen. Dit heeft alles te maken met lichtval en jouw beeldscherminstelling.

Online bestellen en laten bezorgen

Onder het kopje ‘Bezorging’ vind je onze kwetsbare, glazen producten. Wij bezorgen deze producten – indien je niet naar de winkel kunt komen – persoonlijk bij je thuis als je in de Duin- en Bollenstreek woont, Oegstgeest of Wassenaar. Voor bestellingen van meer dan €200 maken we een uitzondering, die kunnen we ook persoonlijk bezorgen als je wat verder weg woont. Neem in dat geval even contact met ons op.

Uitverkocht en nabestellen

Omdat wij veel met de hand maken is elk product tijdelijk, eigen en uniek. Zijn producten uitverkocht, dan hebben we tijd nodig om weer nieuwe te maken. Heb je een artikel gezien wat je ondanks de status ‘uitverkocht’ graag wilt hebben, neem dan even contact op. Dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Retourneren en Algemene voorwaarden

Voor kleding op maat geldt dat retourneren kan, mits niet gedragen. De verzendkosten (heen – en retourzending) zijn voor rekening van de koper. Voor alle bestellingen geldt: je bent op de hoogte van onze algemene voorwaarden waarin ook opgenomen ons privacybeleid. Zie: algemene voorwaarden.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.