Bestelinfo & Privacy

Online bestellen en verzending

We verzenden naar o.a. Nederland, België en Duitsland. Wij doen ons best om je bestelling snel te verwerken en te bezorgen.

Online bestellen van grotere aantallen

Omdat veel producten door ons met de hand gemaakt zijn, is levering van grote aantallen alleen mogelijk als we van te voren geïnformeerd worden. Neem contact met ons op als je grotere aantallen van één specifiek product wil kopen.

Foto’s en kleurverschillen

De kleuren van de producten op de foto’s zijn bij benadering goed, maar heel soms kunnen ze verschillen. Dit heeft alles te maken met lichtval en jouw beeldscherminstellingen.

Online bestellen en laten bezorgen

Onder het kopje ‘Bezorging’ vind je onze kwetsbare, glazen producten. Wij bezorgen deze producten – indien je niet naar de winkel kunt komen – persoonlijk bij je thuis als je in de Duin- en Bollenstreek woont, Oegstgeest of Wassenaar. Voor bestellingen van meer dan €200 maken we een uitzondering, die kunnen we ook persoonlijk bezorgen als je wat verder weg woont. Neem in dat geval even contact met ons op.

Uitverkocht en nabestellen

Omdat wij veel met de hand maken is elk product tijdelijk, eigen en uniek. Zijn producten uitverkocht, dan kunnen we niet garanderen of ze er nog zijn of hebben we tijd nodig om nieuwe te maken. Heb je een artikel gezien wat je ondanks de status ‘uitverkocht’ graag wilt hebben, neem dan even contact op. Dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Retourneren en Algemene voorwaarden

Voor kleding op maat geldt dat retourneren kan, mits niet gedragen. Let op! De verzendkosten (heen – en retourzending) zijn voor rekening van de koper. Wij accepteren geen retourzendingen van kleding gekocht in de ‘uitverkoop’ en/of met korting. Voor aankopen en retourneren in onze winkel geldt: u ontvangt een ‘tegoedbon’ ter waarde van uw aankoop. Voor alle aankopen in de winkel en online bestellingen geldt: je bent op de hoogte van onze algemene voorwaarden waarin ook opgenomen ons privacybeleid. Zie: algemene voorwaarden.

Betalen met Rabo Smart Pay

Maak eenvoudig geld over via Rabo Smart Pay. Scan de QR code in met de camera van je telefoon, pas bedrag aan en betaal. Naar Rabo Smart Pay.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.